28.8.2012

Pakkailua.

Dodiin pvät vähenee,vai voisikos sitä sanoa, että kohtahan ne vain rikastuu ;) mutta 1 yö ja seuraavana yönä jo lähdetäänkin ajelemaan kohti helsinki-vantaan lentokenttää jossa tulisi olla 6jälkeen about..Onneksi suht inhimillinen lentoajankohta, ettei ihan 4yöllä lähde lento. Sitten itse kohteessakin ollaan perjantaina  paikallista aikaa noin kolmelta päivällä,eli suomeksi aamu 10 kantturoilla..
Nyt on jo osa kamoista katsottuna ja listaa vähän kirjoiteltu, että mitäs sitä pakkaa..Seuraavana vaatteet ja päätökset siitä mitkä kengät kannan mukana?niin kun tosiaan sinne meidän kouluun ei saa mennä varvassandaaleissa, eli varpaat saatava piiloon ja minun tapauksessani rutkasti HIKOILEMAAN..mutta niin ja paitamalli tulisi olla sitä t-paita/kauluspaita meininkiä myös siellä..Noo kestäähän tuon kun muuten sitten saa hillua bikineissä ym. niin paljoin kuin sielu sietää! :D
Niin ja kuten itsekin eilen vasta muistin te kaikki nyt ja joskus matkalle lähtijät: hankkikaa niitä pusseja joista saa ilmat rullattua pihalle! sika käteviä kun pitää saada vaatetta mahtumaan ja jos nyt ei haittaa, että saattaa ruppyjä tulla niin toimii..( ei onneks ite tarv.enää lähteen niit nyt ettiin,vaan S lupautui ystävällisesti luovuttamaan omansa)
Hei ja mahdollinen villa-uutinenkin tuli tänään,päätettiin yrittää nyt saada sellainen pienempi villa ( 4hh ) Kerobokanin alueelta.Otettaisiin näin aluksi tuo jos saadaan sillain ain vkk ajaksi vuokrattua,niin sitten  myöhemmin mahd.isompaan villaan :)

Jebou,nyt jatkamaan projektia pakkaus!  ->


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti