30.8.2012

Lento -> Balille.

Nyt sitä ollaan selvitty ensimmäisestä pätkästä,kaksi vielä edessä..no jos niis ois herkummat penkit ym,pylly puutu nääs jo tos ekalla pikku pätkällä hki-frankfurt :D ollaan E:n kanssa ny hyöritty pitkin tätä frankfurtin kenttää,joka on ihan vamo!monii eri alueit ja ei oo iha varma mihi menis,sit monta eri turvatarkastuspistettä ja plö.mut no nyt uskotaan, että ollaan ihan oikeen portin läheisyydessä.
Huomenna sitten ollaan itse Balilla around 3pm (en muista oliko toi jo aikasemmin jossain esillä) ja sit katotaan mihin mennään asumaan,onko pojat saanu meille villaa vai ollaanko hotsussa yks yö tyyliin ja kierellää vähä kattelee välittäjän kanssa yhes villoja..No mutta ilmoilen kunhan olemme tietoisia olinpaikasta ja asettuneet johkin!

Niin ja lennot Suomesta Balille ei tosiaan  onnistu suorilla, mutta yleisimpiä vaihtopaikkoja on sitten jokin keski-euroopan maa ja Aasiaan selvittyä Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Bangkok..
Ajallisesti lentoihin menee se pyöreet yksi pvä plus rapiat.


3 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa ja onnea villan etsimiseen. Kiva seurata tätä kautta teidän kuulumisia! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pitkän lennon penkit on armeliaammat :P Mutta turvallista matkaa ja toivottavasti Balin päässä hommat lähtee rullaamaan hyvin jo heti alkuun ! pusipusi<3

    VastaaPoista
  3. Maija,joo hyvin selvittii ja koht vko jo putkes,oho :P mutta pysytään tutkalla! Saara,joo pitkän lennon penkit oli hyvii,omat tv näytöt uusimpineen/vanhoin leffoin ja saatii sit onneks sillai et 3 penkkiä yhessä miulle ja E:lle. Mut Hong Kong-Bali oli sit keskivälin penkeil ja vieres ihmisii,mut sen 4h pärjäs iha okei,ku muute samat mukavuudet ku aikasemmalki pitkäl pätkäl..nukkumi vähä vaikeet ja ku ei sitä syvää unta saa oikein kuitenkaa..

    VastaaPoista