1.9.2012

Balilla ollaan!

Hola hola,täällä ollaan Balilla..26h lentokonematkan jälkeen,huah!
Vähän jo alkanu ehkä kotiutuukii, villa o 4hh kokonaisuus ja ollaan E:n kanssa samassa huonees (samalla peitolla) :D ei mut no problem,toimii kyl yhen yön perusteella ihan sopuisasti ja ilmastointi on jos käy kuumottaa !
Alue mis ollaan nyt on Kerobokan ja tää o enemmä asutuspainoitteista,mut tosin sit tollasii safkapaikkoi mis maksettii annoksesta 0,80€ :P ja siis hyvää ruokaa ollu,postaan tänne kuvan tän pväsestä 2€ annoksesta ja mei vilasta ja mei riisipeltoreissusta ( ei viel oo meilk skoottereit ni mentii 2 pääl meiningil sit ) joo jospa myö saahan skodet huomen ja uskalletaa sit lähtee kokeilee vasemman puoleista liikennettä ja hälinää :D Kuvassa mei villan pihaa ja allasta,lataa tajuttoman hitaa ni ei pysty ny laittaa kyl enempää :F

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tulee muutaman pvän myöhässä vastaus,mutta toivottavasti tavoittaa! :) Niin eli noita villoja löyty parhaiten ku oltiin siellä ihan paikan päällä tai siellä sitten itse maksut muut kannattaa hoitaa kun on nähnyt mistä maksaa( ja kun löytää jonkun välittäjän niin ne kierrättää yleensä muutamilla villoilla ) Ja ennen sitä lähinnä AE-vaihtoporukan fb-sivujen kautta sai jotain yhteyksiä,kun siellä oli asuntovälittäjiäkin ryhmässä mukana..mutta voin kysellä muilta vaihtotyypeiltä välittäjän nimiä,joskun olet menossa sitten :)
      Yksi välittäjä sivusto,mitä käytettiin on : http://bali360.net/category/all-villas/villas-for-students/

      Poista
    2. Tällä nimellä ( Benjamin Bailer ) löytyy fb:sta mies,joka vuokrasi meille villan,taisi olla saksalainen alunperin..sitten yhteisöstä bongasin myös sellaisen nimen kuin: Keith Tebby..että heiltä esim. voi kysellä balin villoja,kun tietää mihin alueelle haluaa ja siis fb kautta :)

      Poista