1.9.2012

Balitusta.

 Mein villan olohuonealue.
 2€ ruoka,kanaa ja hapanimeläkastiketta..toimi! ( suomessa samainen 11€ ) ja eilen samaisessa paikassa nuudelit/kanahössäkkä 0,80 € :P
Uncle Ben is coming! käytii riisipellolla kuvailee auringonlaskua..

6 kommenttia:

  1. Albiinomakkara2.9.2012 klo 10.27

    Ihana uncle Ben :') <3

    VastaaPoista
  2. Kiva et on lähteny alku käyntiin hyvin! Vähä tei asumus näyttää kivalta, kuten kuvien perusteella kaikki muutenkin :)

    VastaaPoista
  3. Joo tässä tää menee,pikku hiljaa ja totutellen,mutta on kyllä o kiva ! :P

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan näköistä!! Hauska juttu kun kummipoikasi juuri äsken, ehkä 15 min sitten, kysyi, että mistä eläimestä valmistetaan riisi :-D No selvitin sitten, että ei ole eläimestä vaan viljellään. Ja nyt sitten näkikin kuvasta vallan oikeaa riisipeltoa!

    On kyllä mahottoman ihanan näköistä siellä :)

    VastaaPoista
  5. Heippa lapseni!
    Mahtavat näkymät,tääl kaikki ok.Janne sai inssin läpi tänään...muuten saatko selville miten tärkeä se malaria lääke on siel olla.Jos ei liiku Balin saarelta ni siel ei tartte ehkä.Tietysti jos muualle mennään ni täytyy olla kait.No,selvittele sitä kun ehdit.Halit sinne!!
    T.Äiti ja Iskä

    VastaaPoista
  6. Mirka, joo ja laittelen faceen kans noit kuvia ku sinne saa ladattuu nopeemmin kun tänne :F aika hyvin Onni ajoitti ton kysymyksen,haha..otan parempii kuvii riisipelloist varmaa myöh.ni voit sit näyttää Onnille :P
    Äiti, Noni nyt Janne pääsee sit kuskaa teitä! :D ku miekää en oo siel ni hyvä..Niin ja siis sitä Malariaa ei Balilla ole,niiku oli puhe.Et kun menee muualle täält pääsaarelt (lähisaarille) ni sit se ois hyvä ottaa vast(mein koulun yhteistyölääkäri puhu näin eilen) :)

    VastaaPoista