28.10.2012

Lomareissun eka kohde, Singapore.

Saavuttiin Singaporeen (indonesialaisittain Singapura) 25 lokakuuta ja lähdettiin sieltä tänä aamuna 10.45 lennolla Langawiin..mutta siis Singapore nyt.Lentokentältä meillä oli tarkoitus suunnata kohti aluetta: Little India,oltiin sieltä katottu hostelli valmiiks varaukseen booking.com:n kautta. Ensiksi lentokentältä mennään skytrain:llä oikeaan terminaaliin,eli kun halutaan lähteä metrolla kohti keskustaa ym.niin terminaali 3 mennään.Sieltä sitten alakertaan ja ladataan lippukoneessa lippukortti valitsemalla pysäkki jolle mennään ja sit eikun metroon!(krt n.3$ eli 1,90€) Little Indiaan mennessä lentokentältä kannattaa jäädä pois yhden vaihdon jälkeen pysäkillä  EW12. Siitä kävelee meidän suosittelemaamme hostelliin ehkä 10min: Bunc@Radius  http://bunchostel.wordpress.com/about/. Maksettiin 3lta yöltä parisängyssä/ 16hh kork.12€ yö about  jos muistan oikein.Ja siis tosi siisti ja kivalla paikalla oleva hostelli,eikä hinnalla pilattu!
Ps.Muista oma lukko mukaan safetyboxiin kun menet :)
Itse alueena Little India oli kyllä hyvä ja siitä pääsi helposti metrolla sitten minne halusi,alueella itsellään on kauppakeskusta ja markettialuetta:joista ostosparatiisiksi mainittakoon Bugis Street,halpaa tavaraa 3kerroksessa ( kirottiin muutaman kerran sitä,että meillä on vain käsimatkatavarat mukana tällä reissulla,tuolta olisi voinut ostaa vaikka mitä! eikä tarv.tinkiä,hinnat valmiina).Jos sitten haluaa ihan ostoskeskuksiin,merkkejä ja muuta, niin silloin paikka on Orchard road,kävelemällä pääsee Little Indiastakin sinne.
Sitten osa AE-tyypeistä ketkä olivat myös Singaporessa kävivät Singapore Flyer:issa,joka on siis iso maailmanpyörä,samalla idealla kuin jos olette käyneet Lontoon versiossa :) puolen tunnin rundi maksoi 33 $ ja ei tosin E:n kanssa viititty maksaa kyseistä summaa, kun nähtiin kivasti maisemia muutenkin.Käytiin kyllä 6D teatterissa,se oli kiva ja maksoi 16$.
Käytiin viimoisena päivänä sitten myös yhdeksi maailman parhaaksi sademetsäeläintarhaksi ristityssä Singapore Zoo:ssa ja siis vau! :) oli makee paikka ja suurimmaksi osaksi aitoja ei lähes ole,eläimet voi tulla lähelle jos haluaa..sinne kannattaa mennä myös jos Singaporeen eksyy! Maksettiin 25$ siitä ja siihen kuului menokyyti metroasemalta paikanpäälle,lippu ja sellainen tour-autokyyti puiston sisällä jos halusi hypätä välillä sne kyytiin.Ilmainen kyyti puistosta pois on 4ltä ja 7ltä ja se vie yhdelle metroasemista NS14 Khatib..Bussi matka kestää hieman pitempää,mutta maksoi ilmeisesti 2 $ suunta.
Joo siis tykättiin Singaporesta kyllä! ja siisteys ja kaupunkimaisema oli mukava näin muutaman Balikuukauden jälk.ja yhtä -kavereistamme lainaten " ihan kuin olisi tullut maalta kaupunkiin" :P
Aihniin ja ruokailusta Singaporessa vielä sananen,kaikki ravintolat/ruokapisteet yms.on arvioitu terveystarkastajilla,tietyin väliajoin ja sen mukaan paikka saa kirjaimen A,B,C,D,E..paras on luonnollisesti A,mutta suositellaan B:tä sillä silloin ruoka on yleisesti parempaa,vaikka siisteyteenkin on kiinnitetty huomiota :) lappu on paikoissa esillä niin,että asiakas sen voi tsekat ihan siinä ekalla silmäyksellä..

Mutta nyt hikoillaan täällä Langawilla ja josko E tuolta pväunilta heräilee niin lähetään vähän tutkaamaan ympäristöä,täällä kuitenkin aikomuksena ottaa rennosti nämä 3pvää tuon Singaporen 3pvän kävelymaratonin jälk :D  seuravaksi sitten täältä kuulumiset ja siis hyvin menee,lomalla on mukavaa!
 Little India on toi lila-alue :)
 Mein hostellista.

 Hiukan makee koulurakennus,meille tälläi ku mein alakii!
 Ihanat mehut 1-2$ !

 Kivat iltamaisemat..
 Sakkoa kuule tulee jos jää kii! :D

 Timon <3
 Viehkeä otus,eikö :P
 Little India.
Iltamaisemaa..törkeen makeeta!

4 kommenttia:

  1. OI, ihania kuvia ja kuulostaa muutenkin huippumukavalta tuo meno siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja nyt netti toimi tääl Langkawil nii hyvi et sai laiteltuu enemmänki kuvia :) päivittelen KL:ssa sit Langkawin..Tähän mennes ollu kyl kivat paikat! paitti ku säästytty viel pahemmilta taudeilt yms.ni tääl Langkawil eile illal alko kutisee ja nyt aamul ku kattoo ni käsis sellast punasta ihottumaa (toivottavast ei ny mitn.dengue näppylää)..noo mut koht lentokentälle ja paikan vaihtoon!

      Poista
  2. jaiks, toivottavast ei pahentunu ihottuma! ..eikä ois minkää hyönteisten pistoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo allergialääkkeit nyt syöny ja siis no nyt noi näyttää tasottuvan jo,en kyllä tiiä mitä toi on :) tänä aamuna E heräs ja sil oli tullu samoja näppyjä käsiin :O

      Poista