1.11.2012

Toinen kohde: Langkawi, Malesia.

Hola! eli lomareissumme toisen kohteena oli Malesialle kuuluva saari Langkawi.Siellä oltiin su-ke välisenä aikana ja yövyttiin sellasessa paikkaa kuin Langapuri Inn.Ei oltu varattu ennakkoon mitn,paikkaa vaan taxi jätti päätien päähän ja siitä lähettiin sitten käppäilemään ja kyselemään eri paikoista hintoja ja huoneita..Tuo missä oltiin oli ihan hyvä 3 päiväksi..ei mikään 5 tähden,mutta perustarpeet oli kohdallaan hintaan nähden ja hyvä netti :) niin ja oleskelukohteena Langawilla oli Pantai Cenang.
Tuolla sitten koettiin ensimmäiset kunnon ukkoset ja sateet  koko vaihdon ajalta! vettä tuli kuin saavista ja taivas välkkyi monta tuntia..Kahtena iltana oli tuo sama juttu,päivät kuitenkin oli tosi aurinkoiset ja kuumat..huomaa,että päiväntasaaja on nurkilla. Meininki muuten oli aika hiljaista siellä ja selkeästi taitaa low season näinä aikoina.Tosin meille se rauhallisuus kelpasi oiken hyvin ja lepposasti nuo 3 pvää hurahti.
Mitäs sitten hommailtiin tuolla,no käytiin läheisessä Underwater World:ssä katselemassa fisuja,pinguja ja muita ölliäisiä.Oli ihan kiva paikka ja maksoi sen 38 ringgiä eli vajaa 10€.No sitten samaisena päivänä lähettiin  kohti Oriental kylää ja jo ennen matkaa pongattua cable car-menopeliä.Se vei meidät 30 ringgillä korkeuksiin ja kyllä oli aika mahtavat näkymät! joku 700 metriä ja vajaat oli korkeudet ja näkymät koko Langkawin ylle ja merelle,kelpas meille :)
Sitten toisen päivän ohjelma oli snorklausretki,johon kuului kuljetus satamaan/laivamatkat/pieni lounas ja snorklausvälineet..koko lysti maksoi 90 ringgittiä per nuppi.Snorklauskohteena oli Pulau Payar Marine Park,sinne oli tunnin matka  boatilla satamasta.Saarella ei ole muuta toimintaa kuin snorklaus/sukellusretkien kohteena oleminen ja meidän kanssa samaan aikaan siellä oli toisen veneyhtiön porukka,ei muita.Sieltä sitten sai itsekseen lähteä snorklaamaan suunnitteen tietyillä aluella ja snorklattiimpa sitten HAITTEN kanssa! :P riuttahaita oli pieniä tosi paljon  (puolen metrin patukoita) ja sitten oli sellaisia about 2 metrisiä kavereita..vähän jännitti,että mitä jos,mutta kyllä ne ihan kiltisti siellä alla ui tai vierestä puolenkin metrin päästä..että voi sanoa snorkkeloinnin olleen ihan antoisa :)
Ruokapuolesta oli ihana aamupalakroisantti eglantilaisen vanhan naisen teehuone-paikassa ja T Jay's restaurantin pizzat on muuten sitten hyviä! söin ekaa kertaa pizzan,jossa oli savulohta ja tykästyinkö vähän,siinä oli myös tomaattia,v.sipulia ja mascarpone-juustoa (yllättävä  täyte,mutta toimi hyvin myös).
Yhteenvetona Langkawista,no tuo 3 pvää oli justiinsa passeli aika..että vko olisi varmana ollut jo liikaa..Tai sitten pitäisi vain kehitellä hyvin kaikkea tekemistä,tai no ehkä se kun asustellaan nyt Balilla niin meno oli siihen verrattuna liian samanlaista ja sitä hakee sitten jotain muuta :)
 Locali taxi.
 Herkku aamupala cappuccino.

 Underwater world.

 Oriental village ja cable car.

 Hyvät maisemat oli kyllä!



 Snorklausreissu ja meijän snorklauskaverit ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti