5.11.2012

Final lomareissukohde: Kuala Lumpur, Malesia.

Nyt ollaan selvitty tosiaan jo Balille takaisin,mutta sitä ennen katsastettiin tuo Kuala Lumpur..
No siis sehän on kaupunkikohde ja yleisilmeeltään Singaporeen verrattuna samanoloinen,mutta likaisempi ja sekavampi ehkä.Voin sanoa,että junametroilu ei siellä paikassa kyllä ole yhtään selkeä! ja muutenkin jotenki plöäh,ei hyvä..Ja jokaisena 3 siellä olo päivänä satoi vettä (tosin ihan kiva oli,että ilma ei ollut vaihteeksi niin hikinen) ja sateenvarjo olisi ollut paikallaan..en kyllä ostanut :D
Mitäs myö siellä sitten tehtiin sitten,no käytiin sellasella hop in-hop off bussiajeluilla,joka kiersi kaupunkia ja nähtävyyksiä/alueita,oli ihan kiva ja makso alle 5 € niin ihan jees.Sitten häröiltiin chinatown läpi ruoka ja ostospuolen osalta joka päivä,kun ei siitä meijän hotellilta kävelly kun sen 15min sinne :) Niin ja ruokapuolesta sen verran,että aah siellä oli SUBWAY,oli pitkästä aikaan niiiin namia! tai oli Singaporessakin Subway..mutta kun täällä Balilla ei oo Subwayta :/ niin ja muuten syötiin tuolla sitten aika paljon kiinalaista ja yhtenä aamuna; kunnon pannukakkuja siirapilla ja banaanilla oijoijoi!
Käytiin sitten vikana pvänä myös sellasessa järjettömän isossa ostoskeskuksessa kun:Bejaya Time Square,siellä oli ihan perusmeiningillä huvipuisto sisällä 3 kerroksessa :P ihan huikee ja no se kauppakeskuskin vaan jatku ja jatku joka kerroksen jälkeen,huah sitä kauppojen määrää! ei pystyny enää rekisteröimään kaikkea ku sitä ol nii paljon..olis voinu ostaa taas vaikka mitä,mutta reppu ei enää kestäny totakaan määrää mikä oli :D yks kantohihna rikkoontu ja ne olkahihnat ei oikeen pysyny kondikses...mutta oli hyvä reissu,kannatti tehdä ja näki kaikkea kivvoo :)

 Central market.
 Mmm mikä aamupala!
 Siel ne tornit vilkkuu!
 Chinatown.

 Tuhat kerroksinen ostosparatiisii..
 Next to ostoskeskus..
 Perus huvipuisto kolmessa kerroksessa ostoskeskuksen sisällä :P



Itse Petronas Tower:it iltavalaistuksessa,aika upeet!


 Söpö mehupurkki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti