9.11.2012

Loman jälk.viikko ja uusi villa

Noniin mitäs me ollaankaan tehty,ainiin palattu kouluun ja arkeen! no mut ihan kevyesti tää menee,sit vähän jotain ku taas kokeita :P Muutettiin myös tässä E:n kanssa uuteen villaan,sijaitsee nyt Seminyak:ssa ja nimeltään Villa Mia.Tällänen pienempi kuin aikasempi malli,mutta kodikkaampi huomattavasti! ja meillä on nyt sitten omat huoneet E:n kanssa,mikä oli vaihon yhtenä toiveena.Parempi majottaa noita miesmaikkujakin sitten tänne ja muutenkin toki ihan jees :)
Porukat tuli nyt sitten viime su Balille ystäväpariskunnan kanssa niin aikalailla Sanurin suunnalla mennyt nää päivät..ja hieman jo meijänki hoodeja näytelty naispuoliselle osastolle..
Käytiin tuossa eilen myös sellasella pienellä pvän autotripillä,joka sisälsi vesiputouksen Tegenungan kylässä Sukawatilla ( oli kyl ihan upee,nii ja se makso per  pää 5tuhatta ) ja sitten käytiin Padang Bay:ssa sopimassa ensi vkolle sukellus/snorklausreissua 3pvälle ( cant wait ja sit mehän ollaaan ihan super onnekkaita ja nähään se valashai siel yhes paikkaa mis se on mahollista ;P ).Tripin vikana kohteen oli sitten tuo Bali Safari/Marine park..no eka paljastus: KOKO MARINE PARKKIA EI OLE OLEMASSA,tulossa mukama ja niin juttujen perusteella se oli vielä vuonna 2009,että siitä päättelee  sitten jokainen sen "tulossa on"..itse safariajelukin kesti ehkä 15min,kun oltiin kuviteltu,että no sen tunnin se varmaan pörrää siellä ja kaikkea erilaista eläintä näkyy..suurimmaksi osaksi siellä oli ihan perus antilooppia tms ei nyt niin ihmeellistä,toki tiikerit ja leijonat oli,mutta se oli pieni lohtu siinä..myös alueelle mainostettu Water park oli suunnattu lähinnä lapsille ja aika pieni,sekä Fun zone-alue 3toimivalla laitteellaan ei nyt ihan vakuuttanut..eikä se,että laitteita ja yksi erillinen viidakkorata oli epäkunnossa -> kuitenkaan sitä ei oltu mainittu missään tiskillä tai muuallakaan,hmm...joo ja lysti maksoi vielä melkein 30e per nenä! tuon jälkeen viesti onkin siis: älkää kukaan menkö kyseiseen kohteeseen Balilla ollessanne! :D no mutta tulipahan kokeiltua, että voi varoittaa muita  ja nyt sitten seuraavaksi mukavampia juttuja kun ootellaan,että pääsisi vkoloppuna vähän vuoreilemaan ja testaamaan kuinka korkeelle se pulssi nousee aamuhämärän kanssa ;)
Ps.lisään kuvia sitten myöh.tähänkin postaukseen liittyen,kuhan saan toisen kameran!
 Tarvis ottaa kuva ku hää oli tollai söpö ressu.
 Tegenungan vesiputous.



 Eläimiä Safari parkin autorundilla.



 Uusi villamme:Villa Mia.

4 kommenttia:

  1. Aika suolanen hinta tuosta bali safarista. Ostitte ilmeisesti liput tiskiltä? Matkatoimistojen kautta saa huokeemman hinnan. Tosin ennemmin valitsisin bali zoon jos eläimiä lähtisin tsiigailemaan. Kutalla käydessä kannattaa käydä nälkää hillitsemässä myös gong nimisessä paikassa. Hyvää ja hyvinkin edullista. Pitää käydä itse testaamassa toi sky gardenin buffet mistä aikasemmin olit kirjotellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei varmaan enää Balilla tuu mentyyn eläintarhaan ku on käyny nyt parissa jo(ja Singaporen jälk.on aika korkeet odotukset) ja sit tos safaril joka oli tosiaan pettymys :/ Juu onks toi Kutalla missä? pitää laittaa korvan taa..ja hyvä buffetti on myös Echo beatchillä jos siel päi liikkuu :) ootko ite lomal vai miten tääl?

      Poista
    2. Töissä/asun balilla siis. Juu singaporen zoo on kyllä aika huikee, kävin siellä aikanaan night zoossa. Gongin löytää poppies ykköseltä. Kutalla ei oikeen tuu käytyä kuin työn ja välillä yön merkeissä, muuten sitä paikkaa karttaa hyvinkin.

      Poista
    3. Okei joo..Juu aika sama tuon Kutan suhteen,miulummin muualla ellei just ulkoile :)

      Poista