26.12.2012

Bali meni, Suomi tuli.

Jeps,sinne se melkein 4 kk sitten hurahti..tässä just sitä sanonut ihmisille, että tuntuu kyllä ettei olisi missään ollutkaan? :D että mikä 4kk ja missä,täh olinko?
Mutta oli kyllä hyvä kokemus ja säästyttiimpä kauhen masentavalta syksyltä sateineen ja tilalle tuli aurinkoa ja  paljon uusia ihmisiä,ihan hyvä diili  :) niin ja puuduttavat lennot Bali-Hong Kong-Frankfurt-Helsinki Vantaa meni hyvin! lennot oli ajallaan ja lopulta matkatavarahihnan vieressä seisoessa pongasin sen oman rinkankin sieltä..hyvä jes purkissa on!
Niin ja aika hyvin 4kk reissusta kun rinkka panoi lähtiessä Suomessa 14,3 kg niin nyt se oli sen 15,5 kg ( tosi oli nyt poistullessa vähän isompi laukku käsimatkatavaroissa,mutta anyway ).
Kaikkea ylimäärästä vaatetta tms.ei jaksanut raahata Suomeen ja kyseltiin vähän,että voisiko ne toimittaa eräälle orpokodille (jossa vaihdon alussa kaikki kävi tutustumassa). No homma hoitui ja pussit koululle,josta sitten ne toivottavasti pääty pian oikeaan osoitteeseen,vim. kun uudet AE-tyypit menee taas vierailulle orpokotiin..tuo on kyllä hyvä juttu,koska ihan varmana monella on tavaraa jotai ei Suomessa niin tarvitse ja joku tuolla tarvitsee enemmän.

Nooo jotte ihan tuo Bali vielä kropasta lähtisi ( niin mitä ilmeisemmin totuin 4kk sen lämpöön hyvin ) nii nyt on kotona ollessa saanutkin tämän viikon sairastella..jep nenä on vuotanut kuin Niagaran putous!
No jospa se tästä ja pian uskaltaisi tuonne uloskin lähteä temmeltämään :P lupasi kohta alle -5/10 niin ei olisi niin iso shokkikaan kuin nuo tähän astisten päivien -20 asteen tunnelmat.

Nyt sitten glögi kupin seuraan ja unelmoimaan siitä seuraavasta reissusta, mihis mentäs? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti