18.12.2012

Loppusuora.

Nyt sitä vedellään viimosia sitten..jaa kuinka nopeesti meni KOKONAINEN syksy?! Tässä sitä on n.4kk asuttu maailman toisella puolella, kaukana kotoa. Ei olisi uskonut, siinä lähtiessä elokuun viimoisina päivinä, että niin vain ne päivät menee. Ja se kun ei yhtään kuitenkaan tiennyt millaista täällä tulee olemaan..millainen Bali oikeestana on ja millainen vaihtoni tulee olemaan? Mutta no nyttempäs tiedän ja olen kyllä iloinen, että pakattiin E:n kanssa rinkat ja lähdettiin tänne! ei myö oltas selvitty tosta sadesyksystä Suomessa, ku ei miulla ollu ees mitn,hajua mistä olisin muuten ton sivuaineeni rökäissyt +toi koulu ei ihan ny enää inspiroi vaan uutta oppia haluais jo! Ni näin aateltuna tää oli kyllä mitä mahtavin idea tähän väliin :P nyt jaksaa tsemppata koulun vika vuoden loppuun ja johan noi päivätkin alkaa tossa ihan just pitenee, eli how good is this.
Joo ja vaikka tässä ollaankin kotiin aikas hyvin mielin menossa niin kyllä vähän harmittaakin..ei pääse samalla tavalla hengailemaan enää kaikkien mahtien vaihtotyyppien kanssa ja sitä seuraavaa aurinkokeliäkin saa ootella tovin..mutta yhteyksien pitämisen puolesta on onneksi nuo puhelimet ja netit on keksitty -> joten no worries!
Seuraavaksi sitten ilmoilen, miten selvisin ensimmäisestä yksin lentoilustani kahdella vaihdolla:
Hong Kong ja Frankfurt... HYVÄÄ MATKAA SITTEN! :)

Hei tässä kuvaa viimeisen illan buffet-ateriasta..menkää Skygardenin buffettiin jos Balille eksytte,toimii ja tiistaisin taco-tiistai :P





2 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa <3 Koht nähää :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,peukut pystyyn et lennot tomii :) nyt ainankin Honkkari ja kaik oukei..jee siellä sit <3

      Poista