16.12.2012

Parin pvän Candidasa.

Dodiih,nyt sitten hieman jo 2 viikon takaisesta retkestä Candidasaan,meinasi unohtua! :P Käytiin kahden yön reissu siellä M:n kanssa ennenkuin hän suuntasi takaisin Suomeen.Hoidettiin kyyditykset samaiselta kuskilta kuin aikasemminkin ja per suunta/1,5h matka oli nyt 100tuhatta per pää..skootterilla olisi päässyt toki halvemmalla,mutta kun M:llä ei ollut Balin ajokorttia ja matka oli kuitenkin melko pitkä niin todettiin,että helpolla päästään kun tuo kyyti hoidetaan.
Joo eli booking.com kautta katsottiin olisiko mitä yöpymistä ja halpaaan hintaa,niin sieltä kautta löyty sitten sellainen kuin Ary home stay.Paikkaa piti pariskunta (paikallinen nainen ja Australiasta 10 vuotta sitten tullut mies) ja mukana naisen sukulaisia.Huoneet eivät olleet ihan mitä booking,com kuvissa,mutta siis perussiisti/kattotuuletin ja noin..kelpasi meille oikein mainiosti parin yön yöpymiseen ja kun budjetti ei ollut suuri (2 yötä maksoi 33€ yht.huoneelta) Ja siis paikan omistaja oli tosi seurallinen vanhempi mies ja fiilis paikassa lämmin ja seurallinen, että ei oltaisi hienoissa spa-hotelleissa saatu samaa! Paikan alakerrassa oli myös pikku ruokapaikka,josta sai itsetehtyjä hodareita/hampurilaisia,jotka oli oikeesti tosi hyviä. Niin ja omppu siideriäkin sai!
Jos eksyy Candidasaan niin tuo on ainakin sellanen varmepi,mistä saa hyvää ja maukasta ruokaa itsetehtynä!
Koska siis Candidasa itsessään oli hieman hiljainen,paljon ravintoloita ja no people :D saatiimpa olla aika rauhassa kahdestaan.. vähän vastakohtaa tälle pääkaupunkiseudun hälinälle. Paikka on joskus ollut siis menestyneempi ja no sitten isot rahamiehet innostuivat liikaa,rupesivat rakentamaan hotellia toisen perään ja ottivat materiaalit rakentamiseen alueen koralleista..no siinä sitten kun korallit on poissa niin pikku hiljaa aallot vei hiekkarannan, eli siis nyt paikalla ei pahemmin ole mitn rantaa..Nyt Candidasassa on T-kirjaimen muotoisia aallonmurtajia pitkin rantaviivaa,jotta sinne saataisin joskus taas rannat takaisin..
Itse koko reissun aikana M:n kanssa vaan hengailtiin  ja otettiin ihan rennosti. Luukunottamatta välipvän pyöräilyä. Sitähän sitten kertyi ehkä noin  30km ja tiehän oli tietenki serpenttiiniä,sekä mäkeä ylös ja alas :D niin ja kun asteita on se päälle +30/40.Tosin kyllä sai vähän poltettua näitä Balimässäilyjäkin, joten hyvähyvähyvä!
HEI LISÄYS VIELÄ,eli Candidasassa kannattaa kyllä stopata sen puolesta,että sieltä ei oo ihan hirvee matka White sand - beach:lle ( kuuleman mukaan aikas makee,vaale hiekka ja aito meno ) ja sitten Candidasan kyljessä on vielä alkuperäinen balilainen kylä,noin 3-4km  Candidasan päätieltä keskelle päin! että ne voisi tsekata ;)

Mutta sellaista siellä ja seuraavaksi huomisesta alkaen loppukokeet,nam nam! noo kyllähän ne tuosta hoituu ja sitten samalla pitäisi huomenna jo alkaa katsomaan,että mitäs kamoja tuonne rinkkaan ängetään..tittidii siinäpä hommaa kerrakseen..Joo mutta rinkka oli kevyt tänne tullessa (14kg),että kyllä sillä 20kg pärjätään varmasti :)

Elikkäs 3pvää Baliaikaa jäljellä.



 Matkalla Candidasaan...täällä voi sitten nähdä liikenteessä jos jotakin!


 Majoituspaikkaa ja huoneemme kaiken vehreyden keskellä :)

 Siideriä oij,oli muuten hyvää pitkästä aikaan! Sai tuosta alakerran raflasta.


 Lapset,ainoalla hiekkarannan pätkällä joka löydettiin..
 Pakko oli ostaa noita,kun tuli lapsuusajat mieleen heti :)

Pyöräretken antia..

2 kommenttia:

  1. Oon ens viikolla lähdössä Balille samaan vaihtoon ja lueskelin just koko sun blogin läpi! Sain paljon hyviä vinkkejä, kiitos :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu :) ja jos tulee jotain ni pistä kysyen...niin ja hei hauskaa vaihtoa!

      Poista