2.12.2012

Gili saaret ,käynti number 2.

Hola immeiset! nyt ollaan sit kävästy toistamiseen Gilin saaret kurkkaamas.Matkasta maksettiin sama 400tuhatta per pää edestakas venematka,kuljetuksilla Padang Bain satamaan ja kotiin sielt sit laivailun jälk...Elikkäs joo oltiin nyttenkin siellä pääsaarella sitten eli Trawanganilla ja oltiin vaan sit kaksi yötä tällä kertaa,mutta kerettii oikein mainiosti nähä jutskat..niin ja aah rentoilla Bintangit kourassa tähtitaivaan alla,aaltojen helistäessä koralleja rantaan (kuulostaa muuten ihan sellaselt ku kasa luurankoja helisis tuulessa :P ).
Yövyttiin tällä kertaa sellaisessa paikkaa kuin: Coral Voice,sillain pikkasen sisäsaareen päin mennään nightmarketin kulmilta ja kääntyy vasempaan.Maksettiin ilmastoidusta huoneesta,aamupalalla 250tuhatta yö yht. 2hlöltä, plus sitten vuokrattiin taas pyörät paikan kautta hintaan 25tuhatta/pvä.
Paikan tyypit oli tosi rentoja ja mukavia poikia,joiden kanssa muutamat hetket hengailtiin ja opeteltiin Suomea vastoin myö lisää bahasa Indonesiaa :P Että jos joku sinne nyt menee niin pitäs poikien perussuomi sanat osata,ylöskin kun kirjattiin :D Niin ja meinkaa siel hengaili pari kissanpentu poikuettakin,niiin söpöjä taas! ( 60% reissun kuvista onkin niistä,hups )..joo Gileillä ei siis koiria ole, että kissojen valtakuntaa on nuo kolkat..
Käytiin syömässä taas muutaman kerran nightmarketin herkkuja ja kehun edelleen,jos sinne meette niin tota ette jätä välistä! mums ja perus mättöpannari kuului asiaan ;) Juu sitten päästiin polttelemaan shisha-piippuakin ( eli siis hedelmäpiippua,yleisesti ei sis.nikotiinia,jota Turkissa ja Egyptissä on paljon tarjolla ) oli oikein rentoa ja makoisaa mmm...noin kun en itse tuota tupakkia suosi niin tuo on sitten sellainen mitä voin poltella :) 
Otettiin nytten myös sellainen Gilin 3 saaren ympäriltä kulkeva snorklausretki,siihen kuului muutama vesipullo/lasipohjavene/välineet ja kesti noin 10-päivä 3:n tuo trippi.Saatiin 80tuhanteen per pää sovittua,että hinta oli ihan jees siis.Muutenkin oli ihan kiva trippi,mutta kyllä tuolta T:n rannasta pääse melkein parhaimmille apajille ihan itse menemällä.Tosin tuolla retkellä nähtiin vähän isompi turtles kun viimeksi rannasta: yhtenä stoppina oli nääs jokin Turtle point/Turtle home.
Nyt ollaan otettu partnerini kanssa rennosti villalla ja sitten hänen viimoiset päivät Balilla meinattiin viettää ma-ke sellaisessa paikkaa kuin: Candidasa.Varattiin sellanen home stay paikka sieltä ja pitäs olla rento,hiljasempi paikka tuolla lännessä :) tulee varmaan hengailtu sitten tän jälkeen täällä hälinässä loppu aika niin kiva mennä vielä tollaseen sitten tässä..mutta kertonen siitä sitten loppuvkosta vaikka..
Hei ja nyt on muuten joulukuu HUIJ! ja mie en tajunnu pyytää joulukalenteria näiltä vierailijoilta :F


 Kisuperhe.


 Terdeilyä  ja aamupala Coral Voice:ssa.
 R + E ja  minä pulikoimassa!
 Ryhmä rämä kävi vähän pyöräilees.
 Täältä sit sandaalit jos omat hävii ;)  auringonlasku Sunset baarissa,saaren toisessa päässä.


Pongattiin kilpikonna vanhus!


 Ihan ku sodan jäljiltä,noilla kulmilla oltiin eka kerralla yötä,mutta eipä enää ollu siitäkään paikasta kuin rauniot jäljellä :/ paikallisiltapakolla koti/elanto pois ja uutta luxusasumusta tilalle,jes..

 Pääkatua T saarella ja saaren perinteinen heppakyyti...Bye bye Gilit!



8 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma kuvissa (paitsi tietty noissa rauniokuvissa..)! Oon teidän seikkailuja seurannu aina kun on uus postaus tullu ja hirvee matkustuskuume tullu itelle myös. Päätettiin sitten varata Jonaksen kanssa lennot Thaimaahan ja lähtö onkin jo perjantaina! Kaks viikkoa ollaan :) Ois ollu niin kiva tulla sinne myös moikkaa, mutta kun ei oo varaa :/ Täällä on myös ikävä sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah,jooh matkakuume on kyl tarttuva :P minne päin Thaimaaseen meette? vitsit ku ois sillai ollu lähempän ni ois helpost hippassu sielt tänne jollai halval lennol..mut eipä täs kauvaa ku Suomes voipi treffailla sit! Tosi kivaa matkaa teille ja toivottavasti nyt selviitti ilman skootteritapaturmia :F näin Aasian liikenteen kokeneena voi sanoa,huh..

      Poista
  2. Todellakin matkakuume tarttuu! :D Ei olla kohdetta vielä ihan päätetty, mut luultavasti mennään sellaselle saarelle Lounais-Thaimaassa kuin Koh Mook/Muk. Pitäis olla vähän rauhallisempi paikka. Kattelin lentoja vielä sinne Balille varuiks, mut joku lähemmäs 400e olis eestaas Thaimaasta, niin ei oikein onnistu, eli Suomessa sitten nähdään taas! Nauti loppuajasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hyvältä,pien joululahja itsellenne ;) joo on toi kyl tyyris,air asian kautta varmaa halvimmat löytys,mut ei ne miust ihan ilmasii thaimaast asti just kuitenkaa oo,et tota tosiaan..mut miepä tääl viel nappailen loppurusketukset ni sit vast Suomeillaan! :P

      Poista
  3. Hienolta näyttää, rauniokuvia lukuunottamatta :( Oon kateellinen noista kilpikonnista!

    Väliin tällänen pieni kysymys: millon sie nyt siis palaatkaan tänne kylmään pohjolaan (niin, mittari näyttää -21 täällä susirajalla..) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpikonnat on kyl tän Bali-vaihon snorklaushelmet,mut hei valashait jollain siel tsekattuna et mie sit viel niit oottelen tääl :P
      No lento ois Suomes 27.12 joskus puoleen 4 mennes päiväl..miul vähän koti-ikävä ois tulla jo 20 päivä kotiin,mut 265€ maksais lentojen vaihto :S ni taitaa se joulu ny mennä sit tääl hitsit!

      Poista
  4. Toivottavast näkisitte valashaita viel, ne on niin hienoja!

    Aika kallis ois lentojen vaihto tosiaa :/ No mut kerrankos sitä joulun viettäs siellä lämmössä, koita sinnitellä ettei koti-ikävä liikaa ylly!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin jo sellasil paikoil porukoittenkaa et mis ois mahis nähä,mut sekin 1 vuodes varmaa tj,et ei ny sattunu :D pitää lähtee afrikkaan tai muuall sit kattoo ;)
      Mmm,joo ei aluks ollu mitn,mut nyt haluis vaan jo kotio jotenki :/ 3kk ois sellai aika hyvä ollu matka-aikana :)

      Poista