11.12.2012

Bali ja hyväksi todetut palvelut!

Joo tässä voisi vaihdon lopun lähestyessä vähän koota sellaisia paikkoja joita kannatan kokeiltavaksi ja on hyviä! ei tarvitse sitten kokeilla niin montaa huonoa,että löytää ne helmet :P
TÄSSÄ TULEE:

Spa-paikkoja:
* Bali Wellness Spa, Jalan Raya Semer No.10,Kerobokan
Tuo on PARAS kokeiluista paikoista ja monen mielestä; hyvää ja asiallista palvelua,hyvään hintaan.
* Carla Spa, Kutalla/Seminyakissa kokeiltu,halvat hinnat ja tekee hyvää työtä,vaikka ei niin rauhallinen       kuin yllä mainitsemani (työntekijät puhuu keskenään välillä) http://www.carlaspabali.com/

Muutamia ruokapaikkoja joissa käyty eniten:
* Warung Praba, Jalan Raya Semer,Kerobokan (noin puolivälissä  tietä/vieressä kukkakauppa)
Halpaa ruokaa,perusruokaa 15-25 ja pihviä 27-35 tuhanteen.Ja ei olla E:n kanssa ikinä petytty,vaikka syöty valehtelematta 20-30 krt siellä varmaan.
*Warung Sobat 1: Jalan Batu Belig,hieman ennen rantaa oikella ja Sopat 2:Jalan Pengubengan Kauh 27,Kerobokan: mutkien jälkeen vasemmalla. Maukasta ruokaa,melko halpaan hintaan ja 2:ssa saat ilmaisen jälkkärin syötyäsi ;)
* Warung Murah, Jalan Peti Tenget, Seminyak ( Lion squre:n poliisikopin takana about )
Indonesialaista ruokaa heti saatavilla,valitset itse mitä otat,melko halpa vaikka ottasikin enemmän.
*Warun Italia, Jalan Raya Semer (melko lopussa vasemmalla,tunnistat vihreä/valk/pun väreistä),täällä ei tule tax:eja lisäksi,mutta toinen samainen paikka ottaa tax:it.Se sijaitsee Jalan Kunti,Seminyak.
Mutta siis parhaat pitsat täällä Balilla! Saa tilattua myös 3pitsan eestä/2hinnalla sellasen megapitsan :P
*Bali Buddha, Jalan Raya Anyar (siinä kulmassa,keskellä s-mutkaa)
Tuolta saa kaikkea raakaruokaa/kasvis/ekologisesti teetettyä/taivaallisia kakkupaloja ja ravintolan yhteydessä toimii myymälä,josta saa mm.ruisleipää ja kaikenlaista muuta itsetehtyä/valmistettua.
* Warung Coconut Tree, Sanurin päärantakadulla, melkein Hardy's ostoskeskusta vastapäätä.
Sanurin moneen muuhun paikkaan verrattuna:perus halvat hinnat,pieni paikka/tunnelmallinen,hyvää ruokaa.
* Casa loca, Jalan Mertanadi 62, Kerobokan. Italialainen paikka,jossa on hyvä kun saa heti valmista ruokaa mukaan tistiltä valitsemalla.Ei kuitenkaa se halvin,mutta oli lähellä villaa ja hyvä ruoka.
* Pili-Pili, samaisessa kohtaa kuin Casa loca,mutta toisella puolla tietä.Hieman halvempi kuin Casa loca,mutta enemmän indonesialaisempaa ruokaa ja siellä saa myös hetimukaan tekniikalla,hyvä!
* Cafe Mokka,Jalan Seminyak ja Jalan Raya Semer,hyvät aamupalasetit hintaan 43-50tuhatta :)

Ja Nightmarketit! niissä kannattaa ehottomasti käyä maistelee paikallista ruokaa,super halvalla ja jo monesti ylistämiäni pannukakkuja :D

Kuskina toimiva: Nyoman
+62 85 935 222 633, päiväreissu 10h  yleensä joku 500tuhatta,enemmän ehkä jos kiertelee pitkiäkin matkoja/ilmastoitu,isompi henkilöauto,kuskin lisäksi 6 hlö mahtuu hyvin.Rento/nuori kuski,mutta sovi hinta selkeästi ja varmista mitä siihen kuuluu ennen lähtöä.

Singaporessa suositellaan monen AE vaihtarin voimin yöpymispaikaksi jo aikasemmissa teksteissä mainitsemaani : Bunc@Radius. http://www.radiancegrp.com/bunc@radius/  hostelli,joka on siisti ja hinta hyvä ja sieltä pääsee hyvin paikkoihin :)

PS. Miulla on enää vko ni pitää pakata kamat!
19 pvä lähtö ja 20 pvä pitäs olla selvinnyt Suomeen jos ei mutkia matkaan tule :) aikasempana tarkoituksen oli olla joulun yli,mutta vaihto onnistui ja nytpä sitä tullaankin jo ennen..ei mutta ei harmita,kyllä nyt on jo sellainen olo ollut tässä,että kiva päästä Suomeen. On sitä reissattu! ;)

2 kommenttia:

  1. Nonii, sie sitte kuitenki tuut jouluks kotiin :) <3 Maksoko se lipun vaihto yhtä paljo ku aiemmin sanoit? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkasen sain hintaa poes mut melkein joo makso :F sain avustusta maksuun ni sit päätin et joo tulen kotia! <3

      Poista